Esport Event

E-events

GAMING E-EVENTS

Vi sørger for den gode stemning, teknik, og det der nu skal til, for at jeres gæster eller besøgende får en fed oplevelse. Vores Gaming Events er velegnede til at aktivere publikum, kunder og besøgende, som I gerne vil i dialog med. Vi har altid uddannede gaming instruktører med, så vi ved at servicen er i orden.

PARTY E-EVENTS

Gaming er en fed måde at hygge sig på med sine venner, og vi tilbyder en række forskellige muligheder, hvis I skal holde f.eks. en polterabend, fødselsdag, julefrokost eller bare vil have en god oplevelse med vennerne.

COMPANY E-EVENTS

Ønsker I at styrke kommunikation, samarbejde og holdånd samtidig med at I får en uforglemmelig dag, så kunne vores Company E-event være noget for jer. Vi har udviklet et forløb, som stiller skarpt på teamets eller afdelingens evne til at kommunikere i pressede situationer.

Koncept E-events

Fortnite Fever

Er du til Fortnite, så er Fortnite Fever lige noget for dig. Til Fortnite Fever er danse, tegnekonkurrencer, venskaber og sjov er på programmet. Klik nedenunder og se nærmere.

FIFA Fever

FIFA Fever er stedet for alle med interesse for fodbold og FIFA esport. FIFA Fever forener nemlig fodbold og FIFA med en masse konkurrencer, quizzer, sjov og ballade og en masse nye relationer.

CS:GO Fever

Er du tosset med skydespil, så er vores CS:GO Fever helt sikkert noget for dig. Kom og tæsk din klassekammerat i noget CS:GO og vær med til turneringer, aktiviteter og lær en ny smoke.